Wednesday, February 07, 2007

Spraystart i slutet på mars

Då börjar vi vår IVF-resa. Min mans kommentar när vi satt hos läkaren var ganska rolig. Helt glatt säger han; "Det här känns ju bra!". Efteråt undrade han om man inte borde varit lite mer pessimistisk och ledsen när man tar kontakt med läkare för att göra ivf. Det kändes mest kul och bra.

Läkaren undrade om vi ville börja på en gång, men så bråttom ska vi inte ha. Två kurer till med pergo blir det och SEN gör vi IVF. "Eventuellt" sa hon, vår käre läkare. Flera gånger. "Om ni inte blir gravid innan" och "INGA fel har hittats på er och ni har blivit gravida förut" fick vi oxå höra några gånger. Det kändes positivt, men vi vill göra detta ändå. Vi orkar inte vänta och må sämre och sämre hela tiden. Vi vill ha barn NU! Om det sen tar några IVFer så får vi väl leva med det...

Det känns ialla fall spännande.

Dessutom får jag äta två kurer pergo innan sprayandet börjar. Hoppas såklart att det ska ta sig innan, men har noll förhoppningar.

2 comments:

Tingeling said...

Vad fina nyheter!!
Jag vet precis vad du menar - för oss har det varit likadant, när man är "på gång" känns det oftast rätt bra, man är sådär pirrigt förväntansfull och glad och känner så starkt att det ska gå vägen (ibland..)
Hoppas känslan håller i sig för er och alla tummar upp för er!

Dagboken said...

Tack vännen! Undrar hur det går för er! Det har vart tyst i din blogg. Kram!